ΑΓΡΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ από ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ

20.3.08

(επιστολή ανγνώστη)

ΑΓΡΙΟ
ΦΑΚΕΛΩΜΑ
από ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ


Το ΠΑΣΟΚ είχε πει ότι δεν κρατάει στα αρχεία του τις λίστες με τα ονόματα και τα στοιχεία των φίλων του Κινήματος που συμμετέχουν στις διαδικασίες εκλογών αυτού. Αντ' αυτού αυτές όχι μόνο υπάρχουν αλλά και χρησιμοποιούνται στις διάφορες κομματικές ενέργειες, όπως πχ στην προσέλκυση νέων μελών στην ΠΑΣΠ στα Πανεπιστήμια. Έτσι υπάρχουν για να ξέρουν ποιος είναι ΠΑΣΟΚ και να κινηθούν αναλόγως ψηφοθηρικά οι εκάστοτε υπεύθυνοι σχολών.

Στο ίδιο κλίμα φακελώματος κινείται και η ΠΑΣΠ Οδοντιατρικής ΑΠΘ που φαίνεται πώς κάνει την κατηγοριοποίηση των φοιτητών... προετοιμαζόμενη για τις Φοιτητικές Εκλογές της 9ης Απριλίου... Δυστυχώς...

Τέτοια φαινόμενα φακελώματος θα έπρεπε να είναι καταδικαστέα από όλους σε όποιον χώρο και να ανήκουν και ειδικά από ένα "Σοσιαλιστικό Κίνημα"... Αλλά το ΠΑΣΟΚ με την κατρακύλα που έχει πάρει φαίνεται πως δεν έχει πλέον ηθικούς ενδοιασμούς.


(apogohteymenospaspitis@gmail.com)

Σχόλιο Παραπολιτικής : Δεν νομίζουμε ότι πέφτει κανείς από τα σύννεφα.Είναι πάγια τακτική όλων σχεδόν των παρατάξεων και δεν είναι απαραίτητα κακό.