Απάντηση

19.3.08

"...Η σχέση του νεόκοπου (2/2/2008) parapolitiki.blogspot.com με τον δημοσιογράφο του EXTRA 3 Γιάννη Παπαγιάννη, φαίνεται από τις ευχαριστίες (!) του τελευταίου μόλις 12 μέρες μετά το ξεκίνημα του blog: "Ο Γιάννης Παπαγιάννης και η δημοσιογραφική ομάδα του Αποκαλυπτικού Δελτίου του EXTRA CHANNEL 3 σας ευχαριστεί για την αμέριστη υποστήριξη σας (!) και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως απόψε 14/2/08 θα φιλοξενήσουμε την ιστοσελίδα σας στο Αποκαλυπτικό Δελτίο." Δεν μπόρεσα να βρώ προηγούμενο κείμενο που να αφορά το EXTRA 3 και τον κύριο Παπαγιάννη. Πού λοιπόν βρίσκεται η υποστήριξη από το blog;.."

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε στο blog enavimabrosta.blogspot.com στα πλαίσια ενός άρθρου για τους επιγόνους του press-gr.

O συντάκτης του κειμένου μας σχετίζει με τον κ.Παπαγιάννη του Extra3 κτλ.

Πιστεύουμε ότι κατι τέτοιο δεν συνέβη με πρόθεση.

Οι πιστοί αναγνώστες της Παραπολιτικής έχουν καταλάβει ότι δεν έχουμε σχέση με κανέναν από αυτούς και ό,τι λέμε είναι προσωπική μας άποψη και αντίληψη των πραγμάτων.

Εξάλλου , είμαστε από τα ελάχιστα blogs που τα είχαμε βάλει με το press-gr πολύ πρίν ξεκινήσει το περίφημο σκάνδαλο των εκβιασμών.

Το γράφουμε συνέχεια.Η Παραπολιτική είναι ανοικτή για όλους χωρίς εξαρτήσεις , χωρίς συμφέροντα.Δεν είμαστε εντολοδόχοι κανενός.

Παραπολιτική