Mια απίστευτη ιστορία

24.5.08



Για ακόμα μια φορά νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη για την επιλογή των βουλευτών του.

Μιλάμε για "χαρισματικές" προσωπικότητες οι οποίες έχουν έμφυτο ταλέντο να προκαλούν τα Μ.Μ.Ε.

Πρωταγωνιστής λοιπόν αυτής της απίστευτης ιστορίας , ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε από τη μαμα-πατρίδα να υπηρετήσει την θητεία του διάρκειας 45 ολόκληρων ημερών!!!

Την προηγούμενη Κυριακή λοιπόν στο ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος γινόταν μια εκπομπή με θέμα τις αυτοκτονίες στον στρατό.

Παρουσιαστής της εκπομπής ο Γ.Κυμιωνής , δικηγόρος και εθελοντής παραγωγός του εν λόγω ραδιοφωνικού σταθμού.

Καλεσμένος στην εκπομπή ( "Προβολές" ονομάζεται ) ήταν ο Ν.Αργυρίου , εκπρόσωπος της «Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων».

Η κουβέντα έφτασε στα ρουσφέτια και στην πρόταση για στράτευση στα 18.

Σε μια αποστροφή του λόγου του , ο Ν.Αργυρίου υποστήριξε για τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ : «Μόνο αυτοί υποστηρίζουν τη στράτευση στα 18, ενώ υπάρχει βουλευτής που έχει κηρυχθεί ανυπότακτος και τώρα κάνει θητεία 45 ημερών. Είναι ο Κ. Αϊβαλιώτης. Δηλαδή, ένα κόμμα που πρωτοστατεί με πανοπλίες και σάριζες στις διαδηλώσεις για το Μακεδονικό, τελικά έχει βουλευτή που είναι απλά ανυπότακτος».
Η λήξη της εκπομπής συνοδεύτηκε από την έκρηξη του Κ.Αϊβαλιώτη.

Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον σταθμό ο έξαλλος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ είπε : "Οι οπαδοί μου με ενημέρωσαν ότι σε εκπομπή σας γίνεται επίθεση στο άτομό μου και έχουν ενημερώσει και τον πρόεδρο, Γ. Καρατζαφέρη. Ο δικηγόρος μου θα πάρει αντίγραφο της κασέτας για μηνύσεις και αγωγές..."

Η προκλητική αυτή στάση του Κ.Αϊβαλιώτη ανάγκασε τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού πατέρα Αναστάσιο Βλαβιανό να ζητήσει την παραίτηση του εθελοντή παραγωγού του.

Ο νέος αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει ζητήσει την πλήρη απουσία πολιτικού χρώματος από τον σταθμό και φυσικά την αποφυγή σκανδάλων.

Ως εκ τούτου , η απομάκρυνση του Γ.Κυμιωνή κρίθηκε απαραίτητη.

Ο πατήρ Αναστάσιος Βλαβιανός δεσμεύτηκε πάντως ότι ο συγκεκριμένος παραγωγός θα αξιοποιηθεί και πάλι από τον Σεπτέμβρη στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το θέμα φιλοξενεί και η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.