Συνεχίζει να εκτίθεται ο ΓΙώργος Βουλγαράκης...

9.9.08


Επιστολή προς τους 300 βουλευτές του Κοινοβουλίου απέστειλε ο Υπ.Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης προσπαθώντας να σώσει τα προσχήματα... Στο κείμενο της επιστολής που παραθέτουμε , ο κ.Βουλγαράκης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν προκύπτει κανένα ηθικό ζήτημα για την παράλληλη με τη βουλευτική του ιδιότητα , επιχειρηματική του δραστηριότητα....

«Κύριε συνάδελφε, Με την επιστολή μου εκφράζω τη βαθιά μου ανησυχία και καταγγέλλω την ανήθικη και συκοφαντική τακτική βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και,κυρίως,του κ.Καρχιμάκη,με την οποία τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται η σπίλωση της προσωπικότητάς μου με σειρά ψευδών και κατασκευασμένων δήθεν στοιχείων.

Με αδίστακτο τρόπο,ταύτισαν την επωνυμία της- μέχρι χθες τελείως άγνωστης και άσχετης με εμένα- ανώνυμης εταιρείας “Αστική Ανάπτυξη Ακινήτων ΑΕ” συμφερόντων του ομίλου Πάπιστα,με μια ΕΠΕ με την επωνυμία “Αστική Ανάπτυξη Εκμετάλλευσης Ακινήτων”,στην οποία συμμετείχα με τη σύζυγό μου για δύο περίπου χρόνια,καθώς το 2007 μεταπωλήθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό,χρησιμοποιώντας τη γκαιμπελική τακτική του “Πες πες κάτι θα μείνει” συνέχισαν ισχυριζόμενοι ότι τα ίδια πρόσωπα συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιρειών όταν γνώριζαν πολύ καλά ότι αυτό είναι ψέμα,καθώς όπως είναι γνωστό και σε πρωτοετή φοιτητή της Νομικής,η ΕΠΕ δεν έχει διοικητικό συμβούλιο.

Ενώ το Σύνταγμα ορίζει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι είναι ασυμβίβαστο και τι όχι, διαστρέβλωσαν τις σχετικές διατάξεις στην προσπάθειά τους να με πλήξουν.

Τώρα που όλα αυτά καταρρέουν, ο κ.Καρχιμάκης και οι συν αυτώ κατασκεύασαν νέα “αποκάλυψη”.Τα “νέα στοιχεία” που διαρρέει βρίσκονται στο Πόθεν Έσχες μου και είναι κατατεθειμένα στη Βουλή εδώ και πολλά χρόνια και επομένως δημοσίως γνωστά.

Επιχειρούν να με παρουσιάσουν ως πολιτικό που κάνει business,ενώ μοναδικός σκοπός των εταιρειών αυτών ήταν η διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της οικογενείας μου,ώστε να διασφαλιστεί κατά το δυνατόν το μέλλον των τεσσάρων παιδιών μου.

Από τη στιγμή της πρώτης μου εκλογής ως βουλευτή μέχρι σήμερα,είτε η Νέα Δημοκρατία ήταν στην κυβέρνηση,είτε στην αντιπολίτευση,ποτέ δεν έκρυψα τίποτε και λειτούργησα και λειτουργώ πάντοτε με πλήρη διαφάνεια και ειλικρίνεια,γι΄ αυτό και κάθε τέτοια προσπάθεια πέφτει στο κενό.

Η πολιτική επιχειρηματολογία και αντιπαράθεση,ο έλεγχος και η κριτική,είναι πάντοτε επιθυμητές και ευπρόσδεκτες.Όχι όμως οι συκοφαντίες και τα ψεύδη,γιατί δεν δείχνουν μόνο πολιτική αδυναμία αλλά κυρίως παντελή έλλειψη αρχών.

Κύριε Συνάδελφε, Τις ημέρες αυτές επιχειρείται η εν ψυχρώ δολοφονία της πολιτικής και ηθικής μου οντότητας και η αμαύρωση της τιμής και της υπόληψής μου.

Τα ψεύδη και οι συκοφαντίες θα καταρρεύσουν.Εκείνο όμως που μένει δεν τιμά την ελληνική Βουλή και τους βουλευτές.

Σας παρακαλώ να καταδικάσετε τις πρακτικές της λάσπης και του ψιθύρου και να ασκήσετε την επιρροή σας,ώστε τέτοια φαινόμενα να εκλείψουν καθώς δεν τιμούν τον πολιτικό μας πολιτισμό,που με τόσο κόπο οι πολιτικοί όλων των κομμάτων έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε.

Με εκτίμηση, Γιώργος Α.Βουλγαράκης»