Γερό σκαρί ο Πρόεδρος

15.12.08


www.in.gr

Στο Αττικό Νοσοκομείο μετέβη τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, για προγραμματισμένες εξετάσεις.

Στην ανακοίνωση της Β΄Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αναφέρεται:

«Σήμερα στις 12:45 προσήλθε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο. Διεπιστώθη δυσλειτουργία της φλεβοκόμβου, ασυμπτωματική και για το λόγο αυτό εμφυτεύθηκε βηματοδότης. Ο Πρόεδρος είναι σε άριστη κατάσταση».

Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Προέδρου της Δημοκρατίας και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση εξέφρασε και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Όπως σημείωσε, ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Κάρολο Παπούλια από την Κύπρο, όπου βρέθηκε για να παραστεί στην κηδεία του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μετέφερε στον κ. Παπούλια τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Σχόλιο Παραπολιτικής : Φαίνεται ότι η πολυετής ενασχόληση του Πρόεδρου με τον αθλητισμό τον βοήθησε να αντέχει στα προβλήματα που προκύπτουν...

Ο Κάρολος Παπούλιας αποτελεί μια από τις λαμπρότερες εξαιρέσεις στο σάπιο πολιτικό μας σύστημα και συνεχίζει στο σεμνό και αξιοπρεπές μήκος κύματος του Κωστή Στεφανόπουλου...

Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντα του...