Με τη Χεζμπολαχ και την Αλ Καϊντά συνέδεε το επίσημο περιοδικό της Νέας Δημοκρατίας "Μετεξέλιξη" τον Επαναστατικό Αγώνα...!!!

26.1.09





Μια από τις σημαντικότερες ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα ήταν δίχως αμφιβολία η εκτόξευση ρουκέτας εναντίον της Αμερικανικής Πρεσβείας στη Λεωφ. Αλεξάνδρας...

Η πιο γνωστή τρομοκρατική οργάνωση των ημερών μας ανέλαβε την ευθύνη με μια προκήρυξη στην εφημερίδα "Το Ποντίκι"...

Την προκήρυξη αυτή είχε επιδιώξει να αναλύσει ένας μυστήριος "ειδικός συνεργάτης" του περιοδικού "Μετεξέλιξη" που εκδίδεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Στο τεύχος του Ιανουαρίου του 2007 ( τεύχος 43 ) ο εν λόγω "ειδικός συνεργάτης" είχε συνδέσει τον Ε.Α με την Αλ Καϊντα , την Χεζμπολάχ , την Παλαιστίνη και τον αντισημιτισμό !

Βρήκαμε το συγκεκριμένο τεύχος και πραγματικά μείναμε έκπληκτοι από τα όσα υποστηρίζει ο συγκεκριμένος άνθρωπος !
Μιλάει για σχέδιο εμπλοκής της χώρας μας σε διπλωματικό επεισόδιο με το Ισραήλ , για συγχρονισμό δράσης με την Αλ Καιντα και για παγκόσμιο δίκτυο αποσταθεροποίησης !

Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προκαλέσει την οργή του πολιτικού κόσμο ενώ η Νέα Δημοκρατία είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υιοθετεί τις συγκεκριμένες απόψεις !

Αποτελεί όμως μια απόδειξη της "σοβαρότητας" με την οποία αντιμετώπισε η κυβέρνηση του Ε.Α και την ακόρεστη επιθυμία των μελών της να κρύβουν τα κακώς κείμενα της "γαλάζιας" διακυβέρνησης πίσω από σενάρια συνωμοσίας..

Η ανικανότητα τους έχει καταστεί εδώ και καιρό επικίνδυνη...