Ταμείον-μείον , Κυβέρνηση-μηδέν

2.4.09


Μα γιατί φωνάζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι για το Ταμείο Αρωγής τους που δεν τους δίνει το Εφάπαξ και τα δάνεια που ζητούν και που ειρήσθω εν παρόδω τα πληρώνουν μηνιαία με κρατήσεις από το μισθό τους;. Δεν άκουσαν χθες τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας μέσα στη Βουλή να δηλώνει ότι πρέπει να λένε και ένα ευχαριστώ για το ότι έχουν μονιμότητα ενώ άλλοι δεν την έχουν και χάνουν τη δουλειά τους; Τολμάνε να ζητούν και εφάπαξ;.

Ο μεγαλοβιομήχανος υπουργός – να μην ξεχνάμε ότι ήταν πρόεδρος του συλλόγου βιομηχάνων για πολλά χρόνια- μέσα στην καθόλη σύγχυση του που είναι εμφανής από τηλεοράσεως γιατί είτε ασθμαίνει είτε κεκεδίζει όταν βγαίνει να κάνει ανακοινώσεις σε στυλ Βέρμαχτ για τα οικονομικά μας, λησμονεί ότι το Ταμείο Αρωγής των Δημοσίων Υπαλλήλων το έφτιαξαν οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι με δικά τους χρήματα που δεν τα έκλεψαν, όπως έκαναν πολλά γαλάζια λαμόγια. Και μιλάμε για τα λαμόγια εκείνα που πήραν ζεστό χρήμα- με κέρδος πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων για την τσέπη τους που το φόρτωναν σε νταλίκες πριν 2 χρόνια- από το Ταμείο Αρωγής Δημοσίων Υπαλλήλων και το έκαναν ομόλογα που έχασαν την αξία τους με αποτέλεσμα το Ταμείο Αρωγής Δημοσίων Υπαλλήλων να μην έχει καθόλου αποθεματικό λόγω του τζογαρίσματος σε ομόλογα που έχασαν την αξία τους. Για να θυμηθούμε τι γινόταν εκείνη την εποχή και ποιοι ήπιαν εις υγείαν των κορόιδων, ας διαβάσουμε ξανά λίγο την υπόθεση http://artino.pblogs.gr/tags/moblog.html

Κατά τα άλλα αναρωτιόμαστε όλοι γιατί η υπόθεση των ομολόγων δεν έχει πάρει ακόμα το δρόμο για το δικαστήριο, ενώ είναι πολύ ισχυρές οι πιθανότητες παραγραφής της;.

Και δολίως μη ενθυμούμενος τα ομόλογα που φτάσανε σε αυτή την κατάντια το Ταμείο Αρωγής Δημοσίων Υπαλλήλων, βγαίνει ο εθελοτυφλών υπουργός προσπαθώντας να στρέψει την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης, παλιά αισχρή ταξική τακτική της μαύρης νεοδεξιάς για να βγάζει τον εαυτό της λάδι, όταν φταίει 1000%. Παλιό παιχνίδι που το παραμάθαμε και το μπουχτίσαμε.

Αναλύοντας όμως τη γλώσσα του σώματος, το ασθμαίνον σφίξιμο στις δηλώσεις του υπουργού δείχνει ότι βρίσκεται και ο ίδιος σε τρομακτική δυσχέρεια και η κυβέρνηση την οποία εκπροσωπεί. Αντιλαμβάνεται ότι τα ψέματα τελείωσαν και για τον ίδιο και για την κυβέρνηση του γιατί έχουν όλη την κοινωνία απέναντι τους.

ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Κοινοποιήστε το στο Facebook