"Άπλετο" φως παντού και γρήγορα-γρήγορα...

6.5.09


Μετά το επιτυχές κουκούλωμα της υπόθεση Παυλίδη , η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να συνεχίσει να ρίχνει "άπλετο φως" σε όλες τις υποθέσεις που σκανδαλίζουν τον δημόσιο βίο..

Η ΝΔ θα καταψηφίσει σήμερα στη Βουλή την πρόταση του ΠαΣοΚ για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη Siemens, τονίζοντας ότι θα συγκροτήσει την Επιτροπή μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα της Δικαιοσύνης.

Μένει να δούμε αν θα το κάνει , αν και η έρευνα της Δικαιοσύνης αναμένεται να κρατήσει αρκετούς μήνες ακόμα κατά την διάρκεια των οποίων η Νέα Δημοκρατία πιθανότατα θα έχει επιστρέψει στην Αντιπολίτευση και αρκετά αδικήματα θα έχουν παραγραφεί...

Η κυβέρνηση όρισε εξάλλου για αύριο τη συζήτηση επί της προτάσεως του ΠαΣοΚ να συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία θα διερευνήσει την υπόθεση της Τήλου, με τη ΝΔ να απέχει από τη διαδικασία, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτόν την απόρριψή της, αλλά και αποφεύγοντας νέους κινδύνους διαρροών.

Η "γενναία" κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ακολουθήσει πιστά τα κελεύσματα του κομματικού της επιτελείου και δεν θα περάσει καν από την αίθουσα του Κοινοβουλίου...

Ποτέ πριν η Δημοκρατία μας δεν δέχθηκε περισσότερα πλήγματα από μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση...

Κοινοποιήστε το στο Facebook