Ποιος πήρε τα stage;

26.10.09

Αντιγράφουμε από τον Μικροπολιτικό των ΝΕΩΝ :

ΧΩΡΙΣ τέλος τα καρφώματα μεταξύ στελεχών της Ν.Δ. για τα stage. Το τελευταίο που πήρε το αυτί μου είναι ότι ο απελθών διοικητής του ΟΑΕΔ Γιώργος Βερναρδάκης έδινε θέσεις stage σε βουλευτές και πολιτευτές, ανάλογα με τις σχέσεις, τις προτιμήσεις ή τις κουμπαριές του.
ΜΟΥ λένε, ας πούμε, ότι η Ρηγίλλης ζήτησε απόσπαση Βερναρδάκη στη Ν.Δ. από τον ΟΑΕΔόπου επέστρεψε ως απλός υπάλληλος μετά τις εκλογές!- διότι «του χρωστάνε οι Σταϊκούρες ». Τι του χρωστάνε; Του χρωστάνε από τις θέσεις stage που διετέθησαν υπέρ του πολιτευομένου στη Φθιώτιδα Χρήστου Σταϊκούρα, ο πατέρας του οποίου Κώστας, διευθυντής του γραφείου Καραμανλή στη Ρηγίλλης, φαίνεται ότι κίνησε το θέμα της απόσπασης. Ήξερε γιατί φώναζε ο Θ.Γιαννόπουλος - που τελικά βγήκε, πάντως, κι αυτός στη Φθιώτιδα.
Παιχνίδια στη Β΄ Αθηνών...
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ παρουσιάζει και η κατανομή των stage στη Β΄ Αθηνών. Εκεί σε παλαιότερη φάση φαίνεται ότι είχε ωφεληθεί ο Μάκης Γιακουμάτος. Υπέρ του άλλοτε υφυπουργού Εργασίας λέγεται ότι ετέθησαν χιλιάδες stage, που τον βοήθησαν να επιβιώσει την 4η Οκτωβρίου.
Είχε, βεβαίως, και την υποστήριξη του Μητσοτακαίικου. Ωφελημένος από τα stage φαίνεται πως είναι και κάποιος άλλος που επανεξελέγη, ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάννης Παπαθανασίου. Λέγεται πως η στρατηγική Βερναρδάκη στην κατανομή stage στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας άλλαξε άπαξ και αποφάσισε ότι θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος βουλευτής. Φαίνεται πως τα «έσπρωξε» προς εκείνους με τους οποίους θα μπορούσε ενδεχομένως να συμμαχήσει στη σταυροδοσία.
Δεν του βγήκε σε καλό, αφού εξελέγησαν αυτοί όχι όμως ο ίδιος. Ενώ σίγουρα η όλη ιστορία βγήκε σε κακό της υπουργού Κοινωνικής Απασχόλησης Φάνης Πετραλιά, αφού δεν επανεξελέγη.
... αλλά και στη Λέσβο
ΜΗΝ κοιτάτε, πάντως, μόνο κοντά. Κοιτάξτε και πιο μακριά. Στη Λέσβο λένε πως τα stage πήγαν υπέρ του Σπύρου Γαληνού και όχι του Ιωάννη Γιαννέλη. Εξελέγη ο πρώτος και όχι ο δεύτερος.

Σχόλιο Παραπολιτικής :
Γι'αυτό κλαίνε ορισμένοι που καταργήθηκαν τα Stage στο Δημόσιο...

Κοινοποιήστε το στο Facebook