Ο θρασύς κ.Αλογοσκούφης

8.2.10

Συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής παραχώρησε ο Γιώργος Αλογοσκούφης , ο άνθρωπος που ηγήθηκε της οικονομικής των κυβερνήσεων Καραμανλή για περισσότερα από 4 χρόνια.

Κι ενώ κανείς περίμενε από ένας τέως Υπ. Οικονομικών μια στοιχειώδη αυτοκριτική , ο Αλογοσκούφης εμφανίστηκε αποθεωτικός με τις επιλογές του και αυτοπαρουσιάστηκε λίγο-πολύ σαν αναμορφωτής της Ελληνικής Οικονομίας.

Σε ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο κατάθεσης του σε μια Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία , ο Αλογοσκούφης δήλωσε :

Ως εκφραστής μιας πολιτικής που συγκράτησε τα ελλείμματα, ενίσχυσε την ανάπτυξη και την απασχόληση, προστάτευσε την Ελλάδα από την κρίση, δεν έχω κανένα πρόβλημα να καταθέσω τις απόψεις μου.

Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα , είναι η στάση που τήρησε απέναντι του ο πάλαι ποτέ αγαπημένος "παπαγάλος" του Θ.Ρουσόπουλου , Βασίλης Χιώτης ο οποίος του έκανε ερωτήσεις του τύπου :

- Για την κακή κατάσταση ευθύνεται ο κ. Παπαθανασίουή μήπως ο κ. Σουφλιάς;

Καμία ερώτηση για την "έμπνευση" της απογραφής , καμία ερώτηση για τα ομόλογα , καμία ερώτηση για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος...

Δεν ξέρεις με ποιον να εξοργιστείς πιο πολύ ! Με τον προκλητικό Αλογοσκούφη ή με τον ανεκδιήγητο Χιώτη ; Μικροί πολιτικοί , μικροί δημοσιογράφοι...

Πηγή φωτογραφίας : www.alogoskoufis.gr


Κοινοποιήστε το στο Facebook