Η κοροϊδία συνεχίζεται

30.3.10

Για σχεδόν 3 ολόκληρους μήνες, ο Νίκος Χατζηνικολάου διαφήμιζε μέσα από τη συχνότητα του RealFm τον ερχομό της Realnews η οποία θα ήταν μια αδέσμευτη εφημερίδα που θα τα έβαζε με τα συμφέροντα και τους εργολάβους.

Μας είχε υποσχεθεί μάλιστα ότι δεν θα έχει προσφορές όπως οι άλλες εφημερίδες κι ότι θα βασιστεί στην ποιότητα του περιεχομένου της.

Οι μήνες πέρασαν, η Realnews κυκλοφόρησε αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη. Η Realnews είναι μια μέτρια εφημερίδα με τρομερό ρεπορτάζ Νέας Δημοκρατίας ενώ η κυκλοφορία της εξαρτάται αποκλειστικά από τις προσφορές της. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει εξελιχθεί σε...Metropolis καθώς διανέμει συνεχώς διάφορα μουσικά CDs.

Όσο για τις αποκαλύψεις περί εργολάβων, ακόμα περιμένουμε. Εδώ και 2-3 μέρες, ο Χατζηνικολάου υπόσχεται πάλι τα ίδια από τον RealFm και ζητάει να ανοίξει ο φάκελος της Αττικής Οδού και να ελεγχθούν τα πεπραγμένα του Ομίλου Μπόμπολα.

Παρ'όλα αυτά, η Realnews φιλοξενεί τακτικά διαφημίσεις της Αττικής Οδού καθώς το χρήμα είναι γλυκό. Θα ήταν πάντως αστείο να πιστέψει κανείς ότι ένας τόσο αναιμικός δημοσιογράφος θα μπορούσε ποτέ να συγκρουστεί με τον Μπόμπολα. Ο εθνικός μας "Yes!Man" κυκλοφορεί τώρα και σε συσκευασία "Αδέσμευτου Δημοσιογράφου". Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε...

Κοινοποιήστε το στο Facebook