O Aυριανισμός παραμένει επίκαιρος

8.3.10

Με ένα δημοσίευμα βγαλμένο από τις χρυσές εποχές του Αυριανισμού, η Realnews του Νίκου Χατζηνικολάου και του συγκροτήματος Κουρή αποφάσισε χθες να....παραιτήσει τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

Με ένα αυθαίρετο ρεπορτάζ με τίτλο "Ποιοι πυροβολούν τον τσάρο...", η εφημερίδα προσπαθεί να μας πείσει ότι τίθεται θέμα αποχώρησης του Υπ.Οικονομικών, κάτι που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εφημερίδα προχωράει ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας και τους υποψήφιους αντικαταστάτες του!

Ο ένας είναι ο Λουκάς Παπαδήμος του οποίου το όνομα έχει ακουστεί για κάθε διαθέσιμη θέση του Κρατικού Μηχανισμού ενώ ο άλλος είναι ο Αλέκος Παπαδόπουλος για τον οποίο η ίδια εφημερίδα αναφέρει:

Στο επίκεντρο όμως, βρίσκεται και το όνομα του Αλέκου Παπαδόπουλου - και όχι μόνο γιατί τον πρότεινε ξανά ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο Αλ.Παπαδόπουλος δεν έχει σήμερα καμία επικοινωνία με το Μέγαρο Μαξίμου ή με άλλα κέντρα εξουσίας στην κυβέρνηση, ενώ διαμηνύει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις "απέχοντας" από το δημόσιο βιο.Σε κατάσταση ανάγκης πάντως, όλα αλλάζουν.

Παραδέχεται δηλαδή η Realnews ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναλάβει ο Αλέκος Παπαδόπουλος αλλά ταυτόχρονα τον παρουσιάζει ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου! Φαίνεται ότι η Αυριανή του 1981 ξαναζεί...

Γιατί άραγε να πιέζει μια εφημερίδα του Κουρηστάν έναν Υπ. Οικονομικών; Μήπως επειδή κάποιοι ξεψαχνίζουν τον φάκελο των εικονικών τιμολογίων του Alter;

Κοινοποιήστε το στο Facebook