Λίγα πράγματα

16.6.10

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ με το κοινό να παρακολουθεί από...υποχρέωση τους περισσότερους αγώνες.

Πολύ μέτριο θέαμα, μικρά σκορ, λίγοι πρωταγωνιστές με ελάχιστες συγκινήσεις. Από τα φαβορί, μονάχα η Γερμανία έδειξε ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και μάλιστα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Δύσκολα πάντως να πάει πολύ μακριά γιατί της λείπουν οι προσωπικότητες.

Η Γαλλία διαθέτει ένα ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ με το πρώτο δείγμα όμως να είναι τουλάχιστον τραγικό. Η Ιταλία δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του 2006 αλλά δεν μπορεί κανείς να την υποτιμήσει.

Χωρίς να έχουμε δει ακόμα την Ισπανία, θα ρισκάρω και θα πω ότι η Αργεντινή μοιάζει να το θέλει περισσότερο από όλους με τη Βραζιλία να την ακολουθεί. Σε ρόλο δυνατού αουτσάιντερ η Ολλανδία η οποία ίσως ήρθε η ώρα να αποδείξει κάποια πράγματα που μας χρωστάει...

Υ.Γ Νομίζω ότι μαζί με την Αυστραλία, η Ελλάδα ήταν η χειρότερη ομάδα αυτής της 1ης αγωνιστικής. Μένει να δούμε τι μπορεί να αλλάξει αύριο...

Κοινοποιήστε το στο Facebook