ΠΑΟ: Στη φάση της "τουλούμπας"

5.7.10

Ήταν ίσως 3 από τις πλέον απολαυστικές ώρες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Πρώτος βγήκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ακολούθησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και το εντυπωσιακό φινάλε έφερε την υπογραφή του Νικόλα Πατέρα.

Ο Βγενόπουλος ήταν ο γνωστός αερολόγος dealer με μετρημένες τοποθετήσεις "παναθηναϊκής καρδιάς". Ο Τζίγγερ απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το γινάτι βγάζει μάτι.

Θέλει να ξεμπερδεύει με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν γουστάρει να τον πουλήσει στον Mr.Mig. Για ακόμα μια φορά έδειξε ότι δεν έχει καμία επαφή με το ποδόσφαιρο αλλά και με την ιστορία της ομάδας που επιχειρεί να διοικήσει. Όταν βγαίνει και λέει ότι το προπονητικό κέντρο της Παιανίας είναι "ένα απλό οικόπεδο", τα σχόλια είναι περιττά...

Όσο για τον Πατέρα, είναι με διαφορά η πλέον cult προσωπικότητα της...

...Super League. Με μπάσα φωνή πληγωμένου γίγαντα, περιέγραψε την αχαριστία του Τζίγγερ προς το πρόσωπο του ενώ χάρισε στους οπαδούς του την ατάκα της χρονιάς:
"Μία εβδομάδα ο καραγκιόζης ο Γκόντζος γράφει ότι ο Πατέρας θα δώσει στον Μαρινάκη. Αυτό το φαιδρό υποκείμενο γράφει πολλά το τελευταίο διάστημα. Δεν μπορώ να σχολιάζω συνέχεια τους χαρακτηρισμούς του «τουλούμπα»!"

Μην μου πείτε ότι σας θίγουν οι χαρακτηρισμοί. Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε...

Κοινοποιήστε το στο Facebook