Aκόμα μια άθλια επίθεση

10.7.10

Στα SOS θέματα του λαϊκισμού που με κόπο υπηρετούν καθημερινά δημοσιογράφοι και "bloggers", η ΕΡΤ πρωταγωνιστεί πάντα.

Διαβάζω λοιπόν στο Troktiko το οποίο υπηρετεί την "ενημέρωση με αξιοπρέπεια και σάτιρα" μια ακόμα επίθεση στη Μάγια Τσόκλη χωρίς κανένα απολύτως επιχείρημα και με πολλές κραυγές.

Ως πηγή αναφέρεται η σοβαρότατη εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" η οποία μας ενημερώνει ότι η Μάγια Τσόκλη θα γυρίσει 4 εκπομπές για την ΕΡΤ το κόστος των οποίων υπολογίζεται περίπου στα 100.000 ευρώ. Το ποσό αυτό κρίνεται εξωφρενικό από το Troktiko και τον Ελεύθερο Τύπο, μόνο και μόνο επειδή τα λεφτά φαίνονται πολλά.

Προφανώς αγνοούν ότι το...

...κόστος μια ταξιδιωτικής εκπομπής που περιλαμβάνει εισιτήρια,ξενοδοχεία, μετακινήσεις κτλ είναι πολλαπλάσιο ενός talk show. Αν λοιπόν πράγματι η Τσόκλη καταφέρει να γυρίσει 4 ταξιδιωτικές εκπομπές με μόλις 100.000, τότε προσωπικά της βγάζω το καπέλο...

Όσο για τον ευφάνταστο τίτλο "Από πόσες μεριές αμείβεται;", η Τσόκλη αμείβεται γιατί εργάζεται και μάλιστα κάνει και πολύ καλά τη δουλειά της. Ρίξτε μια ματιά στο site της και θα καταλάβετε το επίπεδο της δουλειάς της.

Καλά να πάθουμε όμως. Όταν η ΕΡΤ αποτέλεσε για δεκαετίες το μιντιακό λάφυρο της κάθε κυβέρνησης, τώρα θα ανέχεται και τα σχόλια αυτών που κάποτε είχαν συμμετάσχει στο μεγάλο φαγοπότι που φιλοξένησε...

Παραπολιτικός

Κοινοποιήστε το στο Facebook