Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης και το ισόβιο της ψήφου

14.7.10

Το νέο trend του πολύχρωμου παλαιολιθικού μετώπου αντίστασης στη "λαίλαπα του ΔΝΤ" είναι η ομιλία του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ του 1996 η οποία έχει προβληθεί από δεκάδες blogs που αν ήταν έντυπα δεν θα χρησίμευαν ούτε για προσανάμματα στο τζάκι.

Η αλήθεια είναι ότι η ομιλία αυτή περιέχει πολλές αλήθειες οι οποίες εξασφαλίζουν τη γοητεία τους από το ότι είναι...μισές. Το αστείο όμως είναι ότι το video αυτό ακολουθείται από σχόλια ανθρώπων που έκαναν τα πάντα για να στηρίξουν αυτό που σήμερα καταδιώκουν.

Διαβάζω λοιπόν ότι από το 1996 κι έπειτα το ΠΑΣΟΚ έχει μεταμορφωθεί σε ένα νεοφιλελεύθερο έκτρωμα κτλ. Το αστείο είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και το 1996 και το 2000 και το 2004. Τι να την κάνω την κριτική όταν η ψήφος στην Ελλάδα έχει καταντήσει ισόβια;

Το ψευτοπατριωτικό ΠΑΣΟΚ που σκούζει υστερικά στους...

...διαδρόμους της Ιπποκράτους δεν έπαψε ούτε μια στιγμή να ψηφίζει αυτούς που τώρα κατηγορεί ως υπονομευτές του κόμματος. Οι εργοτοπατέρες που σήμερα χάνουν τα τσιφλίκια τους δεν σταμάτησαν ποτέ να ανταλλάσσουν ψήφους με αξιώματα και κουκιά με καρέκλες. Ωραία λοιπόν τα μεγάλα σοσιαλιστικά λόγια αλλά όσοι ασχολούνται με την Πολιτική, κρίνονται από τις πράξεις κι όχι από τα λόγια και τις κραυγές τους.

Καλός λοιπόν ο Χαραλαμπίδης, θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η Ελλάδα θα ήταν...διαφορετική με τον Άκη πρωθυπουργό αλλά πριν θεοποιήσετε τον κάθε Νοστράδαμο, ρίξτε μια ματιά στον καφρέθτη σας...