Σε ποιον στέλνει το μήνυμα;

20.9.10

Συνέντευξη στο ΒΗΜΑ της Κυριακής παραχώρησε ο Θόδωρος Βάρδας στον απόηχο των δηλώσεων του για τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση του μνημονίου.

Σύμφωνα με τις διαρροές, οι σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά έχουν διαταραχθεί. Νομίζω ότι την απάντηση τη δίνει ουσιαστικά ο ίδιος ο Βάρδας:

«Στη ζωή μου, λόγω επαγγέλματος, δεν ήμουν σύμβουλος ποτέ, αλλά είχα πολλούς συμβούλους για τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Χωρίς λοιπόν να είμαι σύμβουλος κανενός, αλλά μόνον του εαυτού μου, θα ήθελα παρ΄ όλα ταύτα να δώσω μια συμβουλή την οποία έχω αποκομίσει από την πολυετή μου πείρα στις επιχειρήσεις και τη ζωή: ουδέποτε χρησιμοποίησα συμβούλους οι οποίοι προσπαθούσαν να μαντέψουν τι θέλω να ακούσω για να μου το επιβεβαιώσουν. Πάντα ήθελα να ακούω την προσωπική τους άποψη, ιδίως όταν ήταν διαφορετική. Το αντίθετο το θεωρούσα πάντα χάσιμο χρόνου, χρήματος και αιτία κακών επιχειρηματικών αποφάσεων»

Όσοι καταλάβατε ότι αναφέρεται στο Δίκτυο21 που στελεχώνει πλέον την αυλή του Πατριωτικότερου, είστε κακεντρεχείς και κυρίως ανθέλληνες.