Αφουγκράζεται και τη νεολαία!

13.9.10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκε σήμερα το 28ο Γυμνάσιο Παγκρατίου και παρέστη στον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αμέσως μετά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Μετά το χαμηλόμισθο και το χαμηλοσυνταξιούχο, η Παιδεία και η Υγεία είναι, δυστυχώς, τα μεγάλα θύματα της κυβέρνησης του Μνημονίου. Εμείς είμαστε εδώ, κοντά στα παιδιά, αφουγκραζόμαστε τον κόσμο, είμαστε δίπλα στα προβλήματά του και αγωνιζόμαστε για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να είναι η ελπίδα του Τόπου μας στο αύριο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, την παρακολουθήσατε ή σας πήρε ο ύπνος;

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, θα πω μόνο το εξής: Ο Πρωθυπουργός έχει το ρόλο να αποφασίζει και να συντονίζει. Δεν έχει το ρόλο του σχολιαστή και του αναλυτή. Δεν είναι κοντά στον κόσμο. Δεν παρακολουθεί τα προβλήματα του κόσμου. Και λυπάμαι, αλλά καμία ουσιαστική λύση δεν έδωσε.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πρώτα από όλα συγχαρούμε τον δημοσιογράφο για το επίπεδο της δημοσιογραφίας που υπηρετεί. Όσο για τον Σαμαρά, η τοποθέτηση του είχε κάποια κενά. Οι μαθητές ήθελαν να ακούσουν και για την απορρόφηση του ΕΣΠΑ...