Το μεγάλο παιχνίδι με την Οικουμενική

9.12.10

Έχουμε τονίσει εδώ και καιρό την προθυμία με την οποία κάποιοι προωθούν τη λύση της "οικουμενικής κυβέρνησης", για να δούμε τον τρόπο προβολής της συγκεκριμένης καρτέλας από το Mega:

Η είδηση φυσικά ήταν αρκετά "ευχάριστη" γι'αυτό και το Έθνος έσπευσε να τη μεταδώσει προβάλλοντας το συγκεκριμένος εύρημα:

Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Το 28,2% των Ελλήνων επιθυμεί αυτό που τα ΜΜΕ του χρεώνουν; Για να δούμε τι αναφέρει ακριβώς η επίμαχη κάρτα...

...της MRΒ στην εικόνα που ακολουθεί. Στην ερώτηση "Ποια κυβέρνηση μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τα προβλήματα της χώρας;", το 22,7% επιλέγει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Ακολουθεί το 18,2% που επιλέγει μια οικουμενική κυβέρνηση με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων ενώ το 10% προτιμά μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας της οποίας η δομή ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ.


Πώς λοιπόν προκύπτει ότι το 28,2% τάσσεται υπέρ μιας οικουμενικής κυβέρνησης; Μα φυσικά προσθέτοντας ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ τα δυο ποσοστά που αναφέραμε πριν. Ενώ λοιπόν οι περισσότεροι Έλληνες επιλέγουν μια αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τα ΜΜΕ επιλέγουν να παραμορφώσουν τη δημοσκόπηση της MRB παρουσιάζοντας ό,τι τους βολεύει.

H πλύση εγκεφάλου βρίσκεται σε εξέλιξη.