Ποινή φυλάκισης τριών ετών για τον Τάσο Μαντέλη

14.4.11

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο στον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη για την κατηγορία της μη υποβολής δήλωσης «πόθεν έσχες» τα έτη 2006 και 2007.

Το δικαστήριο που έκρινε ομόφωνα ένοχο τον πρώην υπουργό, του επέβαλε επίσης χρηματική ποινή 7.500 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για ένα χρόνο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η παραπάνω είδηση ενεργοποίησε τα ανφρωποφαγικά ένστικτα χιλιάδων πολιτών οι οποίοι χλευάζουν την απόφαση της Δικαιοσύνης καθώς η ποινή είναι με αναστολή.

Για ακόμα μια φορά, εμείς οι ίδιοι...

...απαιτούμε την κατάλυση του κράτους δικαίου. Αυτοί που χλευάζουν απόφαση της Δικαιοσύνης, στοιχηματίζω ότι δεν έχουν καν προσέξει ότι ο Μαντέλης τιμωρήθηκε για την κατηγορία μη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες κι όχι για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο της Siemens.

Eίναι οι ίδιοι άνθρωποι που ακόμα κι αν ο Μαντέλης καταδικαζόταν σε θάνατο θα τόνιζαν ότι "τιμωρείται απλά ένας τελειωμένος πολιτικός" κι όλα αυτά φυσικά αφού πρώτα "συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία να σώσουν τους δικούς τους".

Ο Τάσος Μαντέλης είναι ο πρώτος πρώην υπουργός που καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης μετά το ξέσπασμα της ελληνικής κρίσης κι αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια σωστή δικαστική απόφαση.

Όσοι ονειρεύονται κρεμάλες, ας αλλάξουν χώρα.