Η ανίερη συμμαχία Βενιζέλου-Κομιστή

12.6.11

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την κατάσταση στην οικονομία αφήνει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος.
(12 Ιουνίου 2011 )


Ανακοίνωση Ευάγγελου Βενιζέλου (12 Φεβρουαρίου 2010):«Το “Πρώτο Θέμα” αφιερώνει παραδόξως την πρώτη και τρεις εσωτερικές σελίδες του όχι στην αρχική σύμβαση των υποβρυχίων του 2000 και...εδώ.

Ανακοίνωση Ευάγγελου Βενιζέλου (3 Απριλίου 2010): Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα εξαπολύει σήμερα χυδαία επίθεση...


...σε βάρος μου καταλογίζοντας –ούτε λίγο ούτε πολύ- απευθείας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την ευθύνη για το γεγονός ότι γόνος γνωστής οικογένεια....εδώ

Ανακοίνωση Ευάγγελου Βενιζέλου (8 Απριλίου 2010): Έδωσα εντολή να ασκηθεί αγωγή αποζημιώσεως λόγω αδικοπραξίας κατά των δημοσιογράφων Θέμου Αναστασιάδη και Μάκη Πολλάτου...εδώ.

Θυμίζω επίσης ότι ο Θέμος Αναστασιάδης έχει καταδικασθεί τελεσίδικα σε φυλάκιση 19 μηνών (εδώ),  πρόσφατα αγωγή κατά του Πρώτου Θέματος κατέθεσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (εδώ) ενώ η εφημερίδα έχει ασχοληθεί ακόμα δυο φορές με τον Βαγγέλη Βενιζέλο εδώ κι εδώ.

Το καλύτερο; Ο Θέμος έστελνε μηνύματα στον Μπένι ως χοντρός προς χοντρό! Διαβάστε εδώ.

Θα μου επιτρέψετε λοιπόν μετά από όλα αυτά να είμαι πια σίγουρος ότι ο Υπ.Εθνικής Αμυνάς αδιαφορεί για το μέλλον της κυβέρνησης κι ακολουθεί πιστά μια προσωπική στρατηγική με μια ηθική "ευελιξία" που του επιτρέπει να δίνει συνεντεύξεις μέχρι και σε αυτούς που τον έβριζαν και τον συκοφαντούσαν.

Αυτός ήταν πάντα ο Βενιζέλος. Ένα καλά αμπαλαρισμένο εγωπαθές τίποτα. Γιώργο, σε ρίχνουν...