Παραπέμπεται ο Άκης αλλά κερδίζει φίλους

1.7.11

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου για δύο αδικήματα και την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε, με ευρεία πλειοψηφία. Ειδικότερα, ψήφισαν 242 βουλευτές και στην κάλπη βρέθηκαν 236 έγκυρα, 6 άκυρα και 4 λευκά.

Αναμενόμενη εξέλιξη, τονίζω όμως ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί κι όποιοι τάζουν στον κόσμο "φυλακές", το μόνο που επιδιώκουν είναι η ενίσχυση του αισθήματος της ατιμωρησίας.

Η μη αναμενόμενη εξέλιξη ήταν η απήχηση που είχε η παρακάτω δήλωση του στους αντιμνημονιακούς κύκλους:


«Είχα τονίσει ότι νιώθω οργή, αλλά περισσότερο λύπη, βλέποντας την αγωνιώδη προσπάθεια κάποιων να...


...εμφανίσουν απέναντί μου και το κόμμα μου, το ΠαΣοΚ. Μετά από όσα συνέβησαν στη χώρα το τελευταίο διάστημα, μετά από όσα συνέβησαν με την Επιτροπή, μετά από αυτό το πόρισμα, ειλικρινά δεν νιώθω ούτε οργή, ούτε λύπη. Είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Γιατί δεν με παραπέμπει το κόμμα μου. Αυτό δεν είναι το κόμμα μου, δεν είναι το ΠαΣοΚ. Το ΠαΣοΚ δεν θα μπορούσε ποτέ να καταστεί συνώνυμο του μαρτυρίου του ελληνικού λαού»

Μαζί με την...απαγόρευση του "Καλημέρα Ήλιε" θα πλασάρεται και η δήλωση Άκη ως "απόδειξη" νεοφιλελευθεροποίησης του ΠΑΣΟΚ! Τι να πω...περαστικά...