Μας χρωστάνε και οι Φινλανδοί σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη

30.8.11


Κάποια στιγμή, ας καταλάβουν ότι πρέπει να σοβαρευτούν. Δεν είναι σοβαροί. Αυτό με τη Φινλανδία ήταν αστείο. Πάρα πολύ αστείο. Και δεν τους είπε κανείς μερικές αλήθειες. Ότι οι Φινλανδοί δεν θα μας δώσουν δικά τους λεφτά. Θα μας δώσουν δικά μας λεφτά. Έχουμε πάρει 25 εκατ. συσκευές Nokia στην Ελλάδα. Τους δώσαμε το σύστημα «τέτρα» της αστυνομίας, τους δώσαμε τη υποδομή της Cosmote στην Ελλάδα και στην Αλβανία. Έχουν πάρει τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που ήταν σε κατάσταση κατάρρευσης και πτώχευσης και αυτοί 5 δισ. Η συμμετοχή τους είναι πολύ λιγότερα. Επομένως λοιπόν τους τα έχουμε δώσει.
Δεν τους το είπε κανείς: « Για σταθείτε , τα έχετε πάρει από τους Έλληνες. Επομένως λοιπόν καθίστε ήρεμοι και ήσυχοι.» Όταν λοιπόν δεν τους μιλάς σε αυτή τη γλώσσα και πας και μπαίνεις σε μια διαδικασία «Να σας δώσουμε εγγυήσεις τον Παρθενώνα ή το Λευκό Πύργο» ,τότε έχασες το παιχνίδι. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Υπάρχει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην μας χρωστάει κάτι σύμφωνα με τους ταγούς του Έθνους;