Μην μας κοροϊδεύετε άλλο

21.8.11

Στο πρωτοσέλιδο του ΒΗΜΑτος καθρεφτίζεται σήμερα η τακτική που θα ακολουθήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην διαπραγμάτευση του με την τρόικα αλλά κυρίως η επικοινωνιακή τακτική που θα επιστρατευτεί για να καλύψει την απροθυμία (σχεδόν) του συνόλου της κυβέρνησης να γκρεμίσει τις σάπιες δομές αυτής της χώρας.

Ας γράφουν οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια ό,τι θέλουν. Δεν μας φταίει η ύφεση και καμία τρόικα δεν μας πιέζει. Οι κυβερνώντας κρύβονται πίσω από τη φυσιολογική υστέρηση των εσόδων για να κρύψουν την προκλητική αύξηση των δαπανών εν μέσω κρίσης. Το 2011 η Ελλάδα ξοδεύει περισσότερα χρήματα από το 2010. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Τα κλειστά επαγγέλματα δεν έχουν ανοίξει, η μεταρρύθμιση στα ΑΕΙ...μεταρρυθμίζεται, το ενιαίο μισθολόγιο καθυστερεί και...

...οι υπεράριθμοι υπάλληλοι όχι απλά δεν απολύονται αλλά δεν βγαίνουν καν στην περίφημη εφεδρεία. Το κανάλι της Βουλής λειτουργεί κανονικά, ο Καστανίδης εξαίρεσε 70 δημοτικές επιχειρήσεις από την κατάργηση/συγχώνευση των οργανισμών, το 2011 προσελήφθησαν ακόμα 100 κληρικοί ενώ στην Υγεία η μείωση των δαπανών προχωρά με ρυθμούς χελώνας και...Αυτιά. Κι από αποκρατικοποιήσεις; Σκίζουμε...

Παρ' όλα αυτά, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για δυο πράγματα α) ότι για όλα φταίει η ύφεση β)ότι το πρόβλημα είναι το χρέος, άρα μας φταίει η κακιά Μέρκελ που δεν προχωρά στο ευρωομόλογο. Επιχειρούμε ξανά να κοροϊδέψουμε και τους κουτόφραγκους αλλά και τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Αυτοκτονούμε.