Homo Pasokus

17.8.11

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος είναι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ εκείνο που κάθε χρόνο συντονίζει την "επίθεση" στους τοίχους του κέντρου της Αθήνας με αφίσες του Ανδρέα Παπανδρέου. Έχει επιτεθεί δεκάδες φορές σε στελέχη της κυβέρνησης με πιο πρόσφατο θύμα τον Ηλία Μόσιαλο τον οποίο επιχείρησε να εμπλέξει μέχρι και με το...Ειδικό Δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Μιας και νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε κάτι επί της ουσίας, θα σας αφηγηθώ μια πολύ σύντομη ιστορία που μου εμπιστεύτηκε ένας φίλος του blog και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Την (αρνητικά ιστορική) μέρα που οι Λιντζέρηδες και οι Ρομπόπουλοι έφεραν τον...

...Βενιζέλο στο Υπ.Οικονομικών, οι "Παναγιωτακόπουλοι" είχαν μαζευτεί στην Ιπποκράτους και δήλωναν ότι "το ΠΑΣΟΚ είναι του Γιώργου, πρέπει να ξεμπερδεύουμε με τα απομεινάρια του 2007" ! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θεωρούν ότι το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου είναι μεταλλαγμένο και πια νεοφιλελεύθερο!

Γι' αυτό σας λέω, μην ασχολείστε! Κάποια μέρα ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές θα ασχοληθούν με την ψυχοσύνθεση του μέσου "πράσινου" στελέχους. Την καλύτερη προσπάθεια μέχρι σήμερα έχει κάνει ο Δημήτρης Καμπουράκης εδώ.