Αντώνη, που δείχνει ο Φαήλος;

19.10.11

Στην πρωινή ανάρτηση με τίτλο "Αντώνη, μάζεψε τα σκυλιά που αλυχτάνε" έγραψα το εξής:

Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός του ζήτησε να μαζέψει τους γαλάζιους που διακινούν τις γελοιότητες για "Γουδή", "κρεμάλες" και "ελικόπτερα". Ο Πατριωτικότερος έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα.

Παραθέτω ένα απόσπασμα από άρθρο της 2ης Οκτωβρίου στο Antinews το οποίο υπογράφει ο στενός του φίλος/συνοδοιπόρος/οπαδός Φαήλος Κρανιδιώτης: 

Όταν θα διαρραγεί το κέλυφος της δυσπιστίας αυτών των συμπολιτών μας, τότε ένα ορμητικό ποτάμι στην κοινωνία και την κάλπη θα σαρώσει την ανικανότητα και την...


...ιδιοτελή μοχθηρία τους σε βάρος του Λαού και υπέρ της πάρτης τους. Τίποτα λοιπόν δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει, τίποτα που να δώσει άλλοθι στην αδίστακτη κλίκα που ασελγεί πάνω στην Πατρίδα. Αν τεκμηριωθούν όσα βλέπουμε κι υποψιαζόμαστε ότι έγιναν, αφού θεσμικά θα φύγουν, θεσμικά θα τους πάμε ανεβαίνοντας την Μεσογείων δεξιά για να πληρώσουν το λογαριασμό. Άλλοθι όμως δεν θα τους δώσουμε.

Μιας και δεν είμαι Αθηναίος, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει που οδηγούμαστε "ανεβαίνοντας τη Μεσογείων δεξιά"; Μήπως εκεί βρίσκεται το Γουδή; Καθαρά γεωγραφική η απορία μου.