Προσοχή κύριε Γόντικα

30.1.12

Έντεκα παιχνίδια απομένουν πια για να διαπιστώσουμε όλοι αν ο φετινός Παναθηναϊκός των χιλίων προβλημάτων θα καταφέρει το απίθανο, δηλαδή να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η...ηρωική διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δώρο στους φίλους της ομάδας και ζήτησε 800 εισιτήρια για τον...



...αγώνα της Κυριακής στη Λιβαδειάς όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Αν και σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος η παρουσία οπαδών και των δυο ομάδων θα ήταν αυτονόητη, θεωρώ ότι το ρίσκο που παίρνει ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο. Το γήπεδο της Λιβαδειάς δεν φημίζεται για τις προδιαγραφές ασφαλείας του και συχνά-πυκνά οπαδοί των μεγάλων ομάδων συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ κτλ.

Εκτιμώ ότι πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν να δουν να γίνονται επεισόδια σε έναν αγώνα που ο Παναθηναϊκός έχει αναλάβει επίσημα την ευθύνη των οπαδών του. Κάτι τέτοιο, ενδεχομένως να οδηγούσε σε τιμωρία της έδρας της ομάδας στα πολύ κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Θυμίζω ότι μετά τη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ αλλά είναι πολύ πιθανό μια ενδεχόμενη τιμωρία του να μην έχει προλάβει να ανακοινωθεί κι έτσι θα εκτίσει την όποια ποινή στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ που ακολουθούν.

Είναι σίγουροι στον Παναθηναϊκό ότι αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύσουν την απουσία των οπαδών τους στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν για ένα παιχνίδι με τον ουραγό Λεβαδειακό;