ΥΠΑΑΤ: 25.000 ευρώ για τις υπερωρίες Φεβρουαρίου των υπαλλήλων της πολ.ηγεσίας!

18.2.12

Έχει περάσει πια καιρός από τη μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου επανέφερε από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας τον Κώστα Σκανδαλίδη με τον οποίο κι αντικατέστησε την Κατερίνα Μπατζελή στο Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κάπως έτσι, σε ένα υπουργείο που οφείλει να είναι κάτι περισσότερο από...


...παραγωγικό βρέθηκε ένας άνθρωπος ταυτισμένος με τη Μεταπολίτευση και τις πελατειακές λογικές της.

Στα έγγραφα που ακολουθούν μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη σπατάλη χρημάτων υπέρ των συνεργατών της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.

- 1.300 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 8(!) οδηγών που καλύπτουν τις ανάγκες του υπουργού Σκανδαλίδη και του υφυπουργού Δριβελέγκα.


- 1.700 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 7 υπαλλήλων που εργάζονται για λογαριασμό των γενικών γραμματέων του υπουργείου.


- 11.000 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 43(!) υπαλλήλων κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες. Όλοι τους υπηρετούν στα γραφεία των Σκανδαλίδη-Δριβελέγκα.


- 1.650 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση των 7 υπαλλήλων που εργάζονται για τους Γ.Γ κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες.


- 1.500 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση των 8 οδηγούν που εξυπηρετούν την πολιτική ηγεσία κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες.


- 7.600 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 43(!) υπαλλήλων. Όλοι τους υπηρετούν στα γραφεία των Σκανδαλίδη-Δριβελέγκα.


- 400 ευρώ για την υπερωριακή εργασία δημοσιογράφου.


Συνολικά 25.150 ευρώ για τις υπερωρίες των δικών τους παιδιών μόνο κατά το μήνα Φεβρουάριου.

Απίστευτα πράγματα!

Υ.Γ Θυμίζω ότι ο γίγας Σκανδαλίδης είναι και υπαρχηγός του Μπένι ο οποίος υποτίθεται ότι δίνει μάχη με τις δημόσιες δαπάνες...