Παραθυρό παραμονής του Λουκά Παπαδήμου ανοίγει ο Ανδρέας Λοβέρδος

26.4.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από χθεσινή ραδιοφωνική συνέντευξη του Υπ.Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου:

Κοιτάξτε χρειαζόμαστε όπως και να έχει το πράγμα τη Δευτέρα 7 Μαΐου μία κυβέρνηση με Πρωθυπουργό που να ξέρει καλά. Τι εννοώ; Η χώρα χρειάζεται κινηματία πρωθυπουργό, να ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το θέμα να ζητάει ένας αγρότης νερό και να έρχεται η υπηρεσία νερού να του το δώσει να το ελέγξει αν θα του το δώσει μετά από 9 μήνες , χρειάζεται έναν Πρωθυπουργό που να ξέρει ότι η Ελλάδα για να κτίσει ένας ένα πεντάστερο ξενοδοχείο θέλει 5 χρόνια χωρίς δικαστήρια με δικαστήρια 10. Εάν αυτός ο Πρωθυπουργός ξέρει και...


...λειτουργήσει κινηματικά με 5 με 10 το πολύ υπουργούς, όχι να κάνει μία κυβέρνηση με 5 άτομα αυτά είναι τρελά, να κάνει μία κυβέρνηση που να έχει 5 με 10 καλούς μαχητές κινηματίες και αυτοί υπουργούς.

Εάν ο πρωθυπουργός πρέπει να μάθει «γεια σας», πάει το 2012 και το 2012 πως θα χαθεί, κύριοι; Θα χαθεί εάν υπάρχει ακυβερνησία και την Δευτέρα ψάχνουμε 7 Μαΐου για κυβέρνηση και δεν βρίσκουμε και ακούμε διάφορα πώς να πω έξαλλα, ότι θα πάμε στις Βρυξέλλες να καθαρίσουν κάτι τύποι που λένε κάποιες κουβέντες οι οποίες δεν υπάρχουν πουθενά, αυτό θα μας πάει στα βράχια και δεύτερον θα μας πάει στα βράχια αν έρθει κάποιος και πει πρέπει να μάθω, μην μου λέτε τώρα, εγώ θα ξέρω κατά τον Δεκέμβριο. Ο κύριος Παπαδήμος ήταν μία περίπτωση πολιτικού που τον καλέσαν για ειδικό σκοπό στον οποίο επέτυχε πλήρως, αλλά τα υπόλοιπα δεν τα ήξερε τώρα τα ξέρει. Αν ξαναπεράσουμε διαδικασία όπου εμείς πρέπει τα 9 στα 10 σε ένα πρωθυπουργό να του τα μάθουμε θα χάσουμε το 2012 και αν χάσουμε το 2012 και δεν έχουμε χτυπήσει την ύφεση τότε το 2013 ο τότε υπουργός Υγείας δεν θα μπορέσει να κρατήσει όλα τα νοσοκομεία όρθια.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Κρατήστε κατά νου τη συγκεκριμένη δήλωση. Αν η κάλπη "βγάλει" μια ακυβερνησία τέτοια που θα οδηγήσει στη διεξαγωγή επαναληπτικών εκλογών, Νέα Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ θα παρακαλέσουν τον Λουκά Παπαδήμο να παραμείνει.