Θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους στα Εξάρχεια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

10.5.12

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε χθες το βράδυ στα Εξάρχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άγνωστα άτομα του επιτέθηκαν από πίσω χτυπώντας τον στο κεφάλι και αφού κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος τον έσυραν...



...χτυπώντας τον για τουλάχιστον 50 μέτρα.

Κλήθηκε ασθενοφόρο με το οποίο ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκαν μώλωπες και εκδορές στο κεφάλι και το σώμα και κάταγμα στο χέρι.

Συγκλονισμένος ο ίδιος περιγράφει στον «αέρα» τα φρικιαστικά λεπτά που έζησε στα χέρια των δραστών, δηλώνοντας ωστόσο ότι έχει την αίσθηση πως δεν επρόκειτο για προσωπική επίθεση.

«Είμαι βέβαιος ότι δεν είχαν σκοπό τους τη ληστεία. Την ώρα που πήγα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου μου, με άρπαξαν και με χτύπησαν με βία, σέρνοντας το κορμί μου για χιλιόμετρα. Καθώς με χτυπούσαν τους άκουσα να αναφέρονται στον ΣΚΑΙ και το Μνημόνιο. Κανείς, ωστόσο δεν είπε το όνομά μου. Έχω την αίσθηση πως δεν μιλάμε για προσωπική επίθεση. Εξάντλησαν όλο τους το χρόνο στο να με χτυπούν και να με βρίζουν. Πραγματικά, δεν θέλω να ποτιστώ από το ίδιο δηλητήριο που ποτίστηκαν αυτοί που μου επιτέθηκαν..», καταλήγει ο ταλαιπωρημένος δημοσιογράφος που έλαβε αισίως εξιτήριο σήμερα το πρωί, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο ΚΑΤ.