Λοβέρδος: Κάποιοι ΠΑΣΟΚοι εκσυγχρονιστές σκέφτονται τον Μάνο και τη Ντόρα αλλά ξαναγυρίζουν σε εμάς

1.5.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη του Υπ.Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ:

Οι πολίτες θα σκεφτούν για τις εκλογές περισσότερο με τάση να αποφασίσουν από την Πέμπτη και μετά. Τώρα οι ψηφοφόροι οι δικοί μας στο ένα τρίτο τους μην σας πω και παραπάνω, κάνουνε πολιτικά ταξίδια. Πολιτικές εκδρομές, κάθε μέρα ψηφίσουν και ένα άλλο κόμμα. Δεν έχουν κατασταλάξει.

Την μία τους φαίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, την άλλη τους φαίνεται ο κ. Κουβέλης, ή/και αντιστρόφως, την άλλη...


...πάνε προς τα δεξιά, την άλλη ορισμένοι ενός πολιτικού χρώματος Πασοκικού εκσυγχρονιστές δηλαδή οι πολίτες, σκέφτονται τον κ. Μάνο, την κα Μπακογιάννη, μετά ξαναγυρίζουν σε εμάς. Δηλαδή δεν ξέρει κανείς αν οι έρευνες οι οποίες γινόντουσαν, ή αυτές οι οποίες γίνονται για τις ανάγκες των κομμάτων.(...)Δεν ξέρει κανείς εάν αυτά τα πράγματα είναι οριστικά. Εγώ πιστεύω ότι δεν είναι. Και ότι τα οριστικά θα τα έχουμε όταν ο πολίτης αποφασίσει από την Πέμπτη και μετά.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όπως καταλαβαίνετε, ο Λοβέρδος "προδίδει" έμμεσα το τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Οι ίδιοι οι πολίτες αναγκάζουν πολιτικούς των δυο μεγάλων κομμάτων να αναφέρονται στη Δράση και στη Δημοκρατική Συμμαχία.

Στη θέση του κ.Λοβέρδου, δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος ότι θα επέστρεφαν οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι στο ΠΑΣΟΚ ή τουλάχιστον θα έκανα κάτι για να τους "πείσω". Δεν θα έλεγα απλά "βλέπουμε από Πέμπτη και μετά"...