Η Παραπολιτική αποφάσισε να μεγαλώσει και ζητά τη συμμετοχή σας

10.5.12

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ίσως οι πιο πυκνοί σε επίπεδο πολιτικών εξελίξεων των τελευταίων δεκαετιών. Η Παραπολιτική πρωταγωνίστησε στην κάλυψη των γεγονότων και είδε την επισκεψιμότητα της να ανεβαίνει ραγδαία και να αγγίζει νούμερα που συχνά επαγγελματικά portals δεν καταφέρνουν να πετύχουν.

Αποφασίσαμε λοιπόν να προσφέρουμε στους χιλιάδες αναγνώστες μας μια πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση που συχνά θα ξεπερνά τη στενή θεματική της Πολιτικής και...


...θα επεκτείνεται σε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Μια τέτοια προσπάθεια δεν θα μπορούσε να πετύχει χωρίς τη δική σας συνεισφορά.

Αναζητούμε λοιπόν ανθρώπους που διαθέτουν το μεράκι να συνεισφέρουν με δικά τους άρθρα και κείμενα στην καθημερινή ύλη της Παραπολιτικής, είτε περιστασιακά είτε διατηρώντας την προσωπική τους στήλη. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο parapolitiki@hotmail.com.

Προτεινόμενες θεματικές: Οικονομία, Διεθνή Θέματα, Επιχειρήσεις, Τεχνολογία, Πολιτισμός. Φυσικά, η Παραπολιτική παραμένει ένα blog που εστιάζει σε ζητήματα Πολιτικής, αν και η ύλη της δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή ενίσχυση σε αυτόν τον τομέα. Αν έχετε όμως κάποια διαφορετική πρόταση, μην διστάσετε να τη μοιραστείτε μαζί μας.