Κωνσταντινόπουλος: Πρώτη φορά δεν υπάρχει αίσθηση αποκλεισμού στα όργανα του ΠΑΣΟΚ

13.7.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή ραδιοφωνική συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδ.Κωνσταντινόπουλου στο ραδιόφωνο του Alpha:

-Πως είδατε τα όργανα; Υπάρχει μια αίσθηση ότι κόβεται στα 2 το ΠΑΣΟΚ. Γιατί κόβεται στα 2 ; Γιατί από τη μια είναι οι υποστηρικτές του Βενιζέλου  χοντρά – χοντρά να το πούμε και από  την  άλλη μένουν απ΄ έξω όλα τα υπόλοιπα μεγάλο –στελέχη του κόμματος σας. 

-Εγώ νομίζω ότι η αίσθηση  είναι τελείως διαφορετική. Είναι η πρώτη φορά που δεν υπάρχει αίσθηση  αποκλεισμού. Γίνεται συνδυασμός νέων  και εμπείρων στελεχών, δεν...


...υπάρχει κανένας. Δηλαδή  ο κος Μπεγλίτης  να πω ένα παράδειγμα που ήταν στενός συνεργάτης  του  Γ Παπανδρέου γιατί είναι  αποκλεισμός;  Εγώ νομίζω ότι όλοι θα αξιοποιηθούν, υπάρχει μια συνέχεια, είναι μεταβατικά αυτά τα όργανα, δεν νομίζω ότι οι σύντροφοι ψάχνουν για θέσεις. Νομίζω ότι θα δώσουμε όλοι τον αγώνα  μας για τη ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ και στο συνέδριο θα μπορέσουν να επιλεγούν μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες . Νομίζω  ότι πρώτη φορά το ακούω  αυτό  και νομίζω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, έγινε μια πολύ σοβαρή επιλογή ανθρώπων,    χωρίς αποκλεισμούς, με προοπτική, με ανανέωση, εμπειρία και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχει δίκιο ο άνθρωπος. Κανένας αποκλεισμός. Όποιος φίλησε το χέρι του Βενιζέλου, είναι μέσα. Έγλειψε κάποιος τον πρόεδρο και κόπηκε; Κανείς. OpenBeni κι έτσι.