Δεν σε θέλει ο λαός; Έλα να χτίσουμε μαζί το νέο ΠΑΣΟΚ...

12.7.12

Καταψηφίζοντας το Μνημόνιο 2 στη Βουλή, η Μιλένα Αποστολάκη ήταν σαφής

Η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης δεν βάζει τέλος στο σενάριο χρεωκοπίας της χώρας. Διασφαλίζει προσωρινά μόνο την εξυπηρέτηση του εξωτερικού χρέους καθιστώντας την ίδια στιγμή βέβαιη τη λήψη νέων επώδυνων μέτρων στο αμέσως προσεχές διάστημα. Εξάλλου, τόσο στη συνοδευτική επιστολή όσο και στο κύριο κείμενο της...


...σύμβασης υπάρχει ρητή δέσμευση για την υιοθέτηση νέων διορθωτικών μέτρων μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και στοχευμένες μειώσεις στους μισθούς του δημοσίου, στην περίπτωση που δεν επιτευχθούν οι στόχοι. 

Είναι ανυπόστατο πλέον το επιχείρημα ότι η ψήφισή της αποτρέπει τη χρεωκοπία της χώρας και για όλους αυτούς τους λόγους θα την καταψηφίσω στην επικείμενη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Παρά το ότι η Μιλένα Αποστολάκη καταψήφισε το Μνημόνιο 2 για το οποίο ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δηλώσει 3.000 φορές περήφανος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της έδωσε τη δυνατότητα να είναι ξανά υποψήφια στη Β' Αθηνών.

Oι πολίτες την έστειλαν στη 9η θέση, μακριά από τις τρεις πρώτες εκλόγιμες θέσεις. Τι κατάλαβε ο Βενιζέλος; Ότι η Μιλένα χρειάζεται στο νέο ΠΑΣΟΚ! Σήμερα, την έχρισε μέλος της Οργανωτικής Γραμματείας του Κινήματος. Για την Ανασύσταση ρε γαμώτο...