Μαριάς: Ανεπιθύμητος ο Φούχτελ στην Κρήτη- Δεν θα μας πάρει τα ασημικά το Δ' Ράιχ

12.7.12

Παραθέτω το σημερινό δελτίο τύπου του βουλευτή Ηρακλείου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά:

«Λίγες ημέρες μετά την απόφαση της τριμερούς συγκυβέρνησης για γενικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ο Φούχτελ ως νέος ανθύπατος περιοδεύει την Ελλάδα προκειμένου να προωθήσει τα γερμανικά συμφέροντα.

Έχουμε ήδη δηλώσει με σαφήνεια από τις 11 Ιανουαρίου 2012 ότι κύριος είναι ανεπιθύμητος...


...στην Κρήτη. Στις 29 Μαϊου 2012 καταγγείλαμε τη νέα επίσκεψη Φούχτελ στο Ηράκλειο και την προκλητική παρέμβασή του στα πολιτικά πράγματα της χώρας μεσούσης της προεκλογικής περιόδου. Όμως ο Φούχτελ δεν έλαβε το μήνυμα και επανήλθε.

Ήδη η κλιμάκωση των αντιδράσεων των πολιτών στην Κρήτη αλλά και των κοινωνικών φορέων για τη σημερινή παρουσία του Φούχτελ στο νησί καταδεικνύει με σαφήνεια ότι ο απεσταλμένος της Μέρκελ αποτελεί πλέον κόκκινο πανί για την κοινωνία του νησιού μας.

Γι΄ αυτό πρέπει άμεσα να φύγει από την Κρήτη και να πάψει να προκαλεί.Η Ελλάδα δεν πωλείται και τα «ασημικά» της Κρήτης δεν πρόκειται να αποτελέσουν βορά στις ορέξεις της Μέρκελ, του Φούχτελ και του Δ΄Ράιχ.Ας φροντίσουν λοιπόν οι Γερμανοί να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τη χώρα μας λόγω των πολεμικών αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.»

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο κ.Μαριάς είναι βουλευτής Ηρακλείου ή οπλαρχηγός της περιοχής; Πόσο ανόητος πρέπει να είναι κάποιος για να βλάπτει τη χώρα του χαρακτηρίζοντας "Δ' Ράιχ" τη σύγχρονη γερμανική Δημοκρατία;