Γεωργιάδης: Ο Βενιζέλος ξαφνικά κλαίει σαν την τεθλιμμένη χήρα επειδή δεν είναι υπουργός

11.9.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη του Α.Γεωργιάδη στο Mega:

Άμα λέει  βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας , δεν είμαι βέβαιος ότι  θα περάσουν τα μέτρα , με συγχωρείτε αυτό είναι μεγάλο πολιτικό θέμα, δεν είναι μικρό. Ας μην δημιουργείτε πολιτική αστάθεια σε ένα εξαιρετικά δυσχερές οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον. Εδώ είμαστε για να διαβεβαιώσουμε και...


...την Ευρώπη και τους Έλληνες πολίτες ότι θα βρούμε λύση,  αυτή είναι η δουλειά μας και όχι να κάνει ο κος Βενιζέλος -κατά την γνώμη μου- ξαφνικά να κλαίει σαν τη τεθλιμμένη χήρα,  επειδή δεν είναι υπουργός οικονομικών,  γιατί αυτή  την εικόνα μου δίνει εμένα   και το λέω ευθέως.

-Πιστεύετε ότι σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο την στάση του κυρίου Βενιζέλου βοηθάτε στην κυβερνητική σταθερότητα;

Φυσικά όχι, αλλά συγκρατούμαι παρά πολύ να μην το κάνω επί τόσες μέρες που βλέπω τους εκπρόσωπους του ΠΑΣΟΚ να το παίζουν ότι αυτοί είναι οι πιο σκληροί διαπραγματευτές, ενώ η κυβέρνηση δεν είναι τόσο καλή στη διαπραγμάτευση.

Όλοι μαζί στο ίδιο καράβι είμαστε, την ίδια διαπραγμάτευση κάνουμε, αν κάποιος έχει  αντίρρηση  σε κάτι , δεν χρειάζεται να  το κάνει στα παράθυρα, το κάνει μέσα στην κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση είμαστε, πάμε παρακάτω…10 μέρες ακούω τα ίδια,…Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ πιο φιλάνθρωπο και καλό στην διαπραγμάτευση από την ΝΔ και τον Σαμαρά, δεν ισχύει αυτό.