Στην ΕΡΤ διορίστηκε ο τομεάρχης του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιάρος

19.9.12

Στις περασμένες εκλογές, ο κ.Αντώνης Λιάρος εγκατέλειψε τη θέση του στο Mega όπου και παρουσίαζε το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων και πολιτεύτηκε στο Υπόλοιπο Αττικής με το ΠΑΣΟΚ.

Αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, δεν σταμάτησε να ασχολείται με......τα κοινά του ΠΑΣΟΚ και στις 23 Αυγούστου ορίστηκε από τον Ευάγγελο Βενιζέλο υπεύθυνος του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος για τα περιφερειακά ΜΜΕ. Τίποτα το μεμπτό μέχρι εδώ.

Πρόσφατα όμως, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ αποφάσισε την πρόσληψη του σε θέση "ειδικού συμβούλου" προγράμματος-ενημερωτικών εκπομπών, μια θέση που δεν υπήρχε πριν και κανείς δεν μπορεί με σιγουριά να υποστηρίξει ότι προσθέτει κάτι στη λειτουργία της Δημόσιας Τηλεόρασης.


Μιας και η Δημόσια Τηλεόραση έχει κατηγορηθεί δικαίως αρκετές φορές για κομματισμό κι αναξιοκρατία, η πρόσληψη του -ενδεχομένως συμπαθούς ή και ικανού- κ.Λιάρου ρίχνει ακόμα περισσότερο νερό στο μύλο της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος.

Όπως και να έχει, είναι φοβερά ενοχλητικό να βλέπει κανείς πολιτευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης να "αξιοποιούνται" ταχύτατα στο Δημόσιο την ώρα που περισσότεροι από 1.200.000 πολίτες ψάχνουν για δουλειά.