Κωνσταντινόπουλος: Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται να γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

23.10.12

Τον εκνευρισμό που διακατέχει το σύνολο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ μετέφερε on camera o Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Mega όπου και τα έβαλε σχεδόν με όλους.

Παραθέτω τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
  • Σήμερα στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν κάποιοι που ονειρεύονται να γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να γίνει......συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε να γίνει ουρά του Σαμαρά.  Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρήσει, έκανε μια μεγάλη προσπάθεια τα 2 τελευταία χρόνια…
  • Ακόμα και η κ.Μέρκελ που ήρθε εδώ, συνεχάρη τον κ.Σαμαρά για την περίοδο 2009-2011. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια , αυτή την προσπάθεια θέλουμε να τη συνεχίσουμε για αυτό στηρίζουμε την κυβέρνηση, γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει για την χώρα, για την πατρίδα μας,  για τη νέα γενιά, αυτός ο δρόμος που είναι η Ελλάδα της Ευρώπης.
  • Όλοι αυτοί που θέλουν είτε να γίνουν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, είτε να γίνουν -γιατί δεν μπορούν διαφορετικά - υπουργοί με οποιονδήποτε αρχηγό, με οποιονδήποτε  πρωθυπουργό,  απλά και μόνο για να είναι υπουργοί, εγώ προσωπικά τους εύχομαι καλή πορεία και καλό δρόμο.