Στον "πρωινό καφέ" του Μεγάρου Μαξίμου ο δημοσκόπος Δημήτρης Μαύρος

21.10.12

Αντιγράφω από τη στήλη "Παρασκήνια" του Έθνους της Κυριακής:

Δυναμική επιστροφή στον «γαλάζιο πρωινό καφέ» για τον Δημ. Μαύρο. Ο επικεφαλής της εταιρείας δημοσκοπήσεων MRB αποτελεί τακτικό επισκέπτη του Μεγάρου Μαξίμου και βοηθά με τις δικές του μετρήσεις το πρωθυπουργικό επιτελείο.

Οι σχέσεις του με τον Αντ. Σαμαρά πέρασαν από πολλά κύματα, καθώς το γεγονός ότι ο Δημ. Μαύρος......είναι προσωπικός φίλος και στενότατος συνεργάτης κατά το παρελθόν του Κ. Καραμανλή δεν αντιμετωπίσθηκε...θετικά από ορισμένους εκ των συνεργατών του πρωθυπουργού.

Πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που αντιμετωπίζουν με καχυποψία και επιφύλαξη κάθε νεοεισερχόμενο στην ομάδα που περιβάλλει τον Αντ. Σαμαρά. Ωστόσο, ο έμπειρος επικοινωνιολόγος φαίνεται ότι κέρδισε τον πρώτο γύρο και επέβαλε με τη δουλειά του την παρουσία του. Θα πρέπει να έχει καταλάβει ήδη ότι οι αγώνες ειδικά με ορισμένους του «συστήματος Σαμαρά» δεν είναι σπριντ αλλά μαραθώνιος.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Σημαντική είδηση.  Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε τις παράλληλες δραστηριότητες των ανθρώπων που διευθύνουν εταιρίες δημοσκοπήσεων.