Δρίτσας: Να χειροκροτήσουμε την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

8.10.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από την πρωινή συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα στο Mega:

Να χειροκροτήσουμε την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, για αυτό που έκανε, γιατί αυτό  ήταν προσπάθεια συλλογής τέτοιων στοιχειών που κανείς δεν τα δίνει στην δημοσιότητα. Η αναζήτηση στοιχείων είναι  πράξη ευθύνης .    

Χθες το βράδυ, η ηγεσία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, επισκέφτηκε το κτήριο που στεγάζει το πληροφορικό σύστημα, για να συλλέξει στοιχεία που διαφορετικά η διοίκηση της ΔΕΗ και...


...η κυβέρνηση  δεν τα δίνει στην δημοσιότητα,  αναφορικά με σκανδαλώδεις απαλλαγές  πλούσιων και  μεγάλων επιχειρήσεων ,για το χαράτσι που το πληρώνει ο απλός λαός.

Η παριστάμενη εισαγγελέας αφού διερεύνησε την υπόθεση επί τόπου,  είπε ότι δεν  υπάρχει κανένα αδίκημα, ζήτησε από τα ΜΑΤ να αποσυρθούν και αποσύρθηκαν και έληξε η ιστορία αυτή. Ξαφνικά   με κυβερνητική εντολή άλλος εισαγγελέας, έδωσε εντολή να εισέλθουν τα ΜΑΤ, νέα διμοιρία των ΜΑΤ, που προσήλθε και να συλλάβουν τους Συνδικαλιστές και να τους παραπέμψουν σε δική, για διατάραξη κοινής οικογενειακής ειρήνης και σήμερα θα δικαστούν, αλλά ταυτόχρονα περιμένουμε όλοι τις ανακοινώσεις τους και τότε θα δούμε ποιος λειτουργεί υπεύθυνα και σύμφωνα με το κοινωνικό συμφέρον, ή όχι.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τι είναι η νομιμότητα μπροστά στο κοινωνικό συμφέρον; Μια υποσημείωση...