Παπαδημούλης: Είμαστε πιο έτοιμοι από τη Νέα Δημοκρατία

2.11.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον Real Fm και το Νίκο Χατζηνικολάου:

Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ πιο έτοιμοι από τη ΝΔ, που μας υποσχόταν ότι έχει εξασφαλίσει την άμεση επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και 18 δισ. ευρώ ισοδύναμα μέτρα. Τα μέτρα που ετοιμάζεται να ψηφίσει τώρα η κυβέρνηση Σαμαρά έχουν τόση σχέση με τις προεκλογικές...



...της διαβεβαιώσεις όση ο Φάντης με το ρετσινόλαδο. Πάντως, ακόμη κι αν περάσει το πακέτο δια πυρός και σιδήρου, όπως θέλουν όχι μόνο οι ηγέτες της τρικομματικής κυβέρνησης αλλά και οι δανειστές μας και τα εγχώρια συμφέροντα που έχουν συνδεθεί με την πολιτική του Μνημονίου, η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάει πολύ μακριά. Όταν ήδη, πριν καν ψηφιστεί το πακέτο έχει υποστεί τόσο σημαντική φθορά και εσωτερικές ρηγματώσεις που φάνηκαν και στην ψηφοφορία για τις αποκρατικοποιήσεις.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πόσο πιο έτοιμοι; Αν η Νέα Δημοκρατία ήταν 0% και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1% έτοιμος, είναι μεν πιο έτοιμος αλλά κατά τα λοιπά τρομακτικά ανέτοιμος.

Επίσης, αξίζει να μας πουν και για ποιο πράγμα είναι έτοιμοι. Να καταγγείλουν το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση; Να επαναδιαπραγματευθούν; Να αγοράσουν ξανά τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή κι ότι άλλο θα έχει πουληθεί μέχρι τότε;