Καταδικαστέα η όποια επίθεση στον Στρατούλη

17.12.12

O Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε χθες ότι δέχθηκε δολοφονική επίθεση  από φίλους της Χρυσής Αυγής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, στο ημίχρονο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Προσωπικά, δεν έχω εντοπίσει κάποια άλλη μαρτυρία για το περιστατικό πέρα από την δική του η οποία...



...έγινε λίγη ώρα μετά από το περιστατικό, σχεδόν σε όλα τα κανάλια.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τρεις άνδρες του φώναξαν από μακριά «είμαστε μέλη της Χρυσής Αυγής και τώρα θα σε σκοτώσουμε» και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν στα πόδια και στο κεφάλι, επιχειρώντας να τον δολοφονήσουν. Παρά την ένταση της επίθεσης, η τηλεοπτική εικόνα του κ. Στρατούλη δεν θύμιζε άνθρωπο που έχει φλερτάρει με τον...Χάρο. Τόσα χτυπήματα στο κεφάλι κι ούτε μια γρατζουνιά. Θαύμα.

Δεν μπορώ να αποδείξω ούτε ότι το περιστατικό πράγματι έγινε αλλά ούτε κι ότι δεν έγινε. Όπως και να έχει, σε αντίθεση με τον ίδιο τον Στρατούλη και το κόμμα του, μπορώ και καταδικάζω τη βια από όπου κι αν προέρχεται κι όπου κι αν κατευθύνεται.

Υποθέτω πάντως ότι αρκετοί βουλευτές θα ζηλεύουν τον κ. Στρατούλη καθώς εκείνος μπορεί ακόμα ως πλασιέ της αντιμνημονιακής υστερίας να πηγαίνει στο γήπεδο ενώ οι δολοφονικές επιθέσεις εναντίον του είναι αναίμακτες και καταδικάζονται άμεσα από όλους, κάτι ελάχιστα δεδομένο για τους κυβερνητικούς βουλευτές...