Βενιζέλος: Ο Τσίπρας συγκρούεται μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική

7.1.13

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ερωτώμενος σήμερα κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σχετικά με το θέμα της «λίστας Λαγκάρντ» δήλωσε τα εξής:

Ερώτηση: Κύριε πρόεδρε, σήμερα αναμένεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να κατατεθεί η πρόταση του για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ». Μέσα σε αυτή την πρόταση είστε και εσείς και μάλιστα σας καταλογίζουν ευθύνες και στο ποινικό κομμάτι κιόλας για να διερευνηθούν. Έχετε κάποιο σχόλιο;

Eυ. Βενιζέλος: Kαλά κάνετε αυτήν την ερώτηση, τώρα που είμαστε στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μιλάμε για τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές. Αυτό δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ένα πολιτικό «ρεσάλτο». Θέλει να παρεμποδίσει......την κυβέρνηση να λειτουργήσει, θέλει να ρίξει την κυβέρνηση, θέλει να οδηγήσει τη χώρα στο χάος. Δεν θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπνεύσει και να αποκτήσει προοπτική, τώρα που έχουμε αποκτήσει ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο αναφοράς.

Πρόκειται λοιπόν για μία εκδήλωση πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ακραία, ένα «ρεσάλτο», το οποίο είναι επανάληψη της προσπάθειας που έκανε προεκλογικά και έχασε. Έξι μήνες μετά τις εκλογές, θα ξαναχάσει. Συγκρούεται με όλη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συγκρούεται με το ΠΑΣΟΚ, συγκρούεται ο κ. Τσίπρας μαζί μου, συγκρούεται με την κοινή λογική.
Είναι μία λάθος επιλογή. Θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες.

Σχόλιο Παραπολιτικής: «Συγκρούεται με τον ίδιο τον Θεό» παρέλειψε να συμπληρώσει ο σεμνός, ταπεινός και κυρίως αθώος Ευάγγελος Βενιζέλος...