Η παραίτηση της Γιάννας από ένα μισθό της και η πραγματική είδηση

9.1.13

Αντιγράφω μια χθεσινή είδηση από το site των ΝΕΩΝ:


Παραιτείται του μισθού, που προβλέπεται για τη θέση του πρέσβη εκ των προσωπικοτήτων, η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Με επιστολή της, που απέστειλε χθες στον υπουργό Εξωτερικών, Δημήτρη Αβραμόπουλο, η κ. Αγγελοπούλου σημειώνει πως από την ημέρα που της απονεμήθηκε ο τίτλος, την 1η Σεπτεμβρίου του 1998, είχε ζητήσει......να πάψει η καταβολή σ΄εκείνη του αντίστοιχου μισθού, αλλά το αίτημά της δεν έγινε αποδεκτό ελλείψει σχετικής νομοθετικής ρύθμισης.

Στο μεταξύ, το συνολικό ποσό των αμοιβών, που της προέκυψαν έκτοτε, το διέθεσε στην υποστήριξη φορέων με κοινωνικούς σκοπούς.  «Σήμερα, μετά την ψήφιση του ν. 4104/2013 δηλώνω ότι παραιτούμαι του προβλεπόμενου για τη θέση εκ προσωπικοτήτων μισθού» καταλήγει η επιστολή της κ. Αγγελοπούλου.  

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πολλοί σχολίασαν τη συγκεκριμένη είδηση ως «γυφτιά» της Γιάννας Αγγελοπούλου η οποία επιχειρεί να κάνει δημόσιες σχέσεις κτλ. Προσωπικά τα κίνητρα της μου είναι παντελώς αδιάφορα ενώ αντίστοιχα δεν φιλοδοξώ να κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός.

Για μένα, η είδηση είναι άλλη, ότι δηλαδή σε αυτό το κράτος, δεν μπορεί κανείς ούτε να παραιτηθεί από ένα μισθό που για κάποιο λόγο του αναλογεί! Η κ. Αγγελοπούλου φέρεται να προσπαθεί από το 1998, δηλαδή για σχεδόν 15 χρόνια, να απαλλαγεί από τα...χρήματα που της έδιναν. Απίστευτο!

Έπαιρναν συντάξεις οι...πεθαμένοι και δεν μπορούσαν να παραιτηθούν από τον μισθό τους οι ζωντανοί...