Στρατούλης: Αυτοί που μούντζωναν τη Βουλή, θα φτύνουν κιόλας για την Προανακριτική

16.1.13

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, o βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης ανέφερε:

(...)Έρχονται την Πέμπτη για να βρουν έναν καλπονοθευτικό (τρόπο)να γίνει η ψηφοφορία μόνο και μόνο για να προστατέψουν στην ουσία και τον κ. Βενιζέλο βεβαίως και τον κ. Παπανδρέου, στην ουσία τον κ. Βενιζέλο για να...


...προστατέψουν τη συνοχή της κυβέρνησης τους, τη συνέχιση των μνημονίων και τη διατήρηση του πολιτικού συστήματος του χρεοκοπημένου και διεφθαρμένου της διαπλοκής των πολιτικών με τα οικονομικά συμφέροντα. Είναι απαράδεκτο.

Αν αυτό το κάνουν την Πέμπτη ο ελληνικός λαό που μούντζωνε την βουλή και τους βουλευτές θα φτύνει και από πάνω. Αν προχωρήσετε σε τέτοιο ατόπημα και σε τέτοιο αντισυνταγματικό – αντικοινοβουλευτικό πραξικόπημα καινούργιο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο κ. Στρατούλης αναφέρεται στο ερώτημα του πόσες κάλπες τελικά θα στηθούν στη Βουλή για να αποφασίσουν οι βουλευτές ποια πολιτικά πρόσωπα θα παραπέμψουν.

Κατά τη γνώμη μου, η Βουλή θα έπρεπε ήδη να έχει επιλέξει τη δημοκρατικότερη των διαθέσιμων επιλογών, σεβόμενη τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ανεξαρτησία των βουλευτών.