Μήνυση κατά αστυνομικών από τoν Ηλία Κασιδιάρη

20.2.13

Μήνυση κατά αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, η μήνυση του κ. Κασιδιάρη υπεβλήθη μετά τις προσαγωγές μελών της Χρυσής Αυγής από τα...



...γραφεία του κόμματος στην Ανάβυσσο, έπειτα από επίθεση που σημειώθηκε από αγνώστους εις βάρος συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στην περιοχή.

Κατά τις πληροφορίες, ο συνδικαλιστής που ξυλοκοπήθηκε από ομάδα αγνώστων, πήγε να καταγγείλει το επεισόδιο στο αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 15 άτομα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στην περιοχή και τα οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Το θύμα δεν αναγνώρισε εκείνους που τον ξυλοκόπησαν, αναγνώρισε ωστόσο -κατά τις πληροφορίες- ένα άτομο που τον προπηλάκισε. Ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση στο συγκεκριμένο άτομο, αλλά ζήτησε να βρεθούν εκείνοι που τον ξυλοκόπησαν.

Κατόπιν αυτού, οι προσαχθέντες αφέθησαν ελεύθεροι και ακολούθησε η μήνυση του Ηλία Κασιδιάρη κατά των αστυνομικών του Τμήματος Αναβύσσου για παράβαση καθήκοντος.

Πηγή: in.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πόσο φοβερό αυτό που οι φασίστες ασκούν όλα τα νόμιμα δικαιώματα τους την ώρα που οι διωκτικές αρχές αποτυγχάνουν να αποδείξουν ότι οι ίδιοι δεν σέβονται τα δικαιώματα άλλων;