Παπακωνσταντίνου σε Ελευθεροτυπία: Περιμένω να ακούσω για τις ευθύνες μου για τον Τρωικό πόλεμο

14.3.13

Παραθέτω σημερινή δήλωση του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" και της αναπαραγωγής του σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα:

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία” αναφέρεται σε υπόθεση ακύρωσης επένδυσης στον Έβρο από το ΥΠΕΚΑ.

Για την ουσία της υπόθεσης, ο τότε αρμόδιος υφυπουργός Γιάννης Μανιάτης έχει ήδη απαντήσει με δελτίο Τύπου: διαδοχικές...


...πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου από το 2007 (και η σημερινή) και όλες οι υπηρεσιακές ηγεσίες (με νομική τεκμηρίωση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους) αρνήθηκαν να συναινέσουν σε μία απευθείας ανάθεση, και για να μην υπάρχουν σκιές ο φάκελος της συγκεκριμένης επένδυσης έχει ήδη από το 2011 σταλεί από το Υπουργείο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Είναι όμως εντυπωσιακή η αναπαραγωγή της "είδησης" σε πλείστα όσα ηλεκτρονικά μέσα ως "Αποκάλυψη: O Παπακωνσταντίνου ματαίωσε επένδυση στον Έβρο για χάρη της ξαδέλφης του Ελένης".

Περιμένω σε λίγο να ακούσω και για τις ευθύνες μου για τον Τρωικό πόλεμο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορείτε να διαβάσετε το πραγματικά παράξενο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας εδώ. Αναρωτιέμαι πόσα από τα ΜΜΕ που άκριτα αναδημοσίευσαν τη συγκεκριμένη είδηση, θα δημοσιεύσουν με όμοιους όρους και την απάντηση του πρώην υπουργού...