Tον Ηλιόπουλο της ΧΑ απέβαλε από την αίθουσα της Ολομέλειας ο Δραγασάκης- «Heil Hitler» η απάντηση

17.5.13

Την αποβολή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου από την αίθουσα της Ολομέλειας διέταξε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ιωάννης Δραγασάκης, ενεργοποιώντας τις διατάξεις για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις για τη λειτουργία του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου...


...και το πρόσωπο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκάλεσε «mister Alexis» που «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός».

Στις προειδοποιήσεις του κ. Δραγασάκη για την αποβολή του, ο Π.Ηλιόπουλος επέμεινε, χαρακτηρίζοντας «ξεφτιλισμένους» και «γίδια» τους βουλευτές που χειροκρότησαν την απόφαση του προεδρείου της Βουλής.

«Φύγετε για να μην σας διώξουμε εμείς αφού δεν σέβεστε τον Κανονισμό» είπε ο κ. Δραγασάκης και όταν ο βουλευτής επέμεινε, του ανέγνωσε τις διατάξεις του Κανονισμού για την αποβολή του, καλώντας στην αίθουσα τον φρούραρχο.

Από την αίθουσα αποχώρησαν όλοι οι βουλευτές της ΧΑ και κάποιοι δεν δίστασαν να φωνάξουν μέσα στη Βουλή «heil Ηitler».

Πηγή: Ιn.gr



Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχουν εκτιμήσει λάθος στη Χρυσή Αυγή, αν πιστεύουν ότι το πρόσφατο κρεσέντο τους κατά των θεσμών και υπέρ του...Χίτλερ θα τους βοηθήσει.

Η αργή αλλά σταθερή πορεία της χώρας προς τη σταθεροποίηση μειώνει την υπομονή των πολιτών έναντι των διαφόρων εξτρεμιστικών θέσεων και κομμάτων. Αργά ή γρήγορα, η Δημοκρατία που τους επέτρεψε να γεννηθούν, θα τους στείλει ξανά στο περιθώριο.