Εξισώνει περήφανα παιδεραστές και «αποδομητές» της Ιστορίας ο Φάηλος Κρανιδιώτης

6.6.13

Αποκαλυπτικό για τα πιστεύω και τη νοοτροπία του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος αποδεικνύεται ένα ακόμα άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού προσωπικού φίλου κι άτυπου συμβούλου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Στο κλίμα των ημερών που έχει δημιουργηθεί από τις δηλώσεις Ρεπούση για το μύθο του χορού του Ζαλόγγου, ο γνωστός για την ακραία δεξιά ιδεολογία του δικηγόρος τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία»:

Σε τι διαφέρουν και σε τι μοιάζουν οι παιδεραστές διδάσκοντες πάσης βαθμίδας της...



...εκπαίδευσης και οι «γενίτσαροι» αποδομητές;

Η βασική διαφορά είναι ότι τους πρώτους, αν τους είχαμε πάρει χαμπάρι εξαρχής, δεν θα τους προσλαμβάναμε να τους πληρώνει ο λαός. Τους δεύτερους, όμως, ενώ ξέρουμε πολύ καλά τι καπνό φουμάρουν και τα μισελληνικά χούγια τους, τους βάζουμε στο μισθολόγιο και τους εξασφαλίζουμε λαμπρή καριέρα. Τους δε πρώτους, μόλις τους τσακώσουμε να αποπλανούν ανήλικα, τους διαπομπεύουμε και τους στέλνουμε στην «ψειρού» να παίζουν τις λίλιζες με τον Μπάμπη τον Σουγιά και τον Χασάν τον δουλέμπορο. Τους δεύτερους τους κάνουμε πανεπιστημιακούς και βουλευτές.
(...)
Το ότι έχουν περίεργα γούστα, πνευματικά αντίστοιχα και το ίδιο αποκρουστικά με τα σωματικά γούστα των παιδεραστών, θα ήταν δικό τους θέμα, αν αφορούσε το κρεβάτι τους και μόνο συναινούντες ενήλικες.
(...)
Η λύση; Αφού δεν διώκεται το μίσος για την πατρίδα, για να τους βάλουμε βαθιά στη φυλακή, πρέπει να έχουν τουλάχιστον την ίδια υπόλοιπη αντιμετώπιση με αυτή για τους παιδεραστές.

Να χαίρεται η «φιλελεύθερη» παράταξη τους ιδεολογικούς κήρυκες της...