Νέα αποκάλυψη από τον ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την ομοφυλοφιλία, το Μνημόνιο αυξάνει και τους καπνιστές

3.6.13

Σε μια ακόμα σημαντική αποκάλυψη για τις συνέπειες του Μνημονίου προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με την ιδιότητα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αληθινά ταράζει τα λιμνάζοντα νερά του κατεστημένου.

Αντιγράφω από το site της ΕΡΤ:

Οι ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος διοργανώνουν τη Παρασκευή 31 Μαΐου στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Καπνεργάτη εκδήλωση με τίτλο “Σβήνουμε Μνημόνιο και Τσιγάρο”. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της άμεσης σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στην αύξηση...



...του αριθμού των καπνιστών και στην εφαρμογή των πολιτικών λιτότητας του Μνημονίου. Τα στοιχεία θα παρουσιαστούν από τον Πολίτη Αλέξη, ιατρό πνευμονολόγο, υποψήφιο διδάκτορα πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θ' ακολουθήσουν εθελοντικές μετρήσεις εκπνεόμενου μονοξειδίου του άνθρακα σε παρευρισκόμενους καπνιστές.

Θυμίζω ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης είχε τονίσει πριν λίγους μήνες ότι το Μνημόνιο αυξάνει και την ομοφυλοφιλία (εδώ).

Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη αποκάλυψη του δαιμόνιου κόμματος. Τι ακολουθεί; Ίσως κάποια σύνδεση του Μνημονίου με την αποτυχία του μέσου Έλληνα εργένη να μαγειρέψει κάτι πιο σύνθετο από μακαρόνια; Μήπως το Μνημόνιο φταίει και για την έλλειψη αλληλεγγύης στο Candy Crush;